Re: hřiště a branky na sídlišti
Milý pane Suchý,
odpovídám přes někoho jiného, tak by se hodilo, abych se představila. Jmenuji se Lucie Horváthová a opravdu dlouho jsem se zamýšlela, zda-li mám či nemám odpověděť, no nakonec jsem tomu neodolala. Vžádném případě se nechci pouštět do diskuze, kterou jste tady mezi sebou s p. Polákem rozpoutali, ale na něco se zetat musím.
Já osobně proti fotbalu ani proti fotbalistům nic nemám, ten problém, který tady hodně lidí, (včetně mě) nemůžou rozdejchat jsou ty kabiny, za které Vy nemůžete, (nebo se snad pletu

). Nedokážu pochopit z jakého důvodu došlo k prodeji těch, které jste měli před tím. Ale tomto se s Vámi opravdu nechci přít, jak jsem již napsala nemyslím si, že by to bylo vinnou Vás, nebo TJ Nové Sedlo.
Jelikož jste ve vsém přízpěvku uvedl, že se staráte o děti od 5 - 18 let a zdrama, za což jsme Vám ze sdrce vděční. Reaguji na toto........
Minulý rok jsem volala panu ..., že mému synovi je pět let a že bych měla tedy velký zájem o to, aby hrál fotbal. Bylo odpovězeno, že určitě může hrát, ale až tak od 8 let. Nebudu Vám popisovat jaká situace nastala potom, toho jste si jistě vědom (a to podotýkám, že to bylo čistě protekčně ..... což také nezastírám), ale podstatou zůstává má otázka od kolika je zde tedy možné hrát fotbal.
Doslechla jsem se, že letos nastanou změny a dva velice ochotní tatínkové, by měli tyto 5ti leté zájemce vést. Pokud se něco takového opravdu chystá, jedině dobře. Pro ty nejmenší tady opravdu moc velký výběr totiž není. A pokud nechcete, aby se Vaše dítko poflakovalo po sídlošti musí se dojíždět.
Moc děkuji za odpověď a ještě jsem chtěla podotknout, že pokud by do budoucna byl nějaký problém, aby můj syn (ať už jeden nebo druhý) hrál fotbal, tak to pochopím
S přátelským pozdravem Lucie Horváthová