Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je čtv 09. zář 2010 7:13:07

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
 hřiště a branky na sídlišti 
Autor Zpráva

Příspěvek Re: hřiště a branky na sídlišti
dobrý večer pane Chvojsiku, ano nikdo nenavrhl ledovou plochu na sídlišti,ikdyž se přiznám,že mě to ve chvíli kdy mi holky řekli že je na velkém hřišti plocha k bruslení, což byl velice dobrý nápad, a taky jsem za to poděkoval TJ, tak mě ta myšlenka napadla ,ale v zápětí jsem ji odmítl s tím, že by tobylo velice drahé a to myslým vodu,takže se myšlenkou nikdo nikde nezabíval. Ano moje vnučka chodila bruslit na plochu hřiště protože to bylo pro ni bezpečnější než na m. Anně a jsem rád a v budoucnu když to tam bude tak i nadále . Já ve svích skoro 60ti letech namám již tuto potřebu.O vandalství jsem svůj názor několikrát na stránkách města a na zdi Občané Nového Sedla napsal a ztotožňuji se s Vaším. Takže je vlastně shoda :) Polák

sob 06. bře 2010 21:39:23

Milý pane Suchý,
odpovídám přes někoho jiného, tak by se hodilo, abych se představila. Jmenuji se Lucie Horváthová a opravdu dlouho jsem se zamýšlela, zda-li mám či nemám odpověděť, no nakonec jsem tomu neodolala. Vžádném případě se nechci pouštět do diskuze, kterou jste tady mezi sebou s p. Polákem rozpoutali, ale na něco se zetat musím.
Já osobně proti fotbalu ani proti fotbalistům nic nemám, ten problém, který tady hodně lidí, (včetně mě) nemůžou rozdejchat jsou ty kabiny, za které Vy nemůžete, (nebo se snad pletu :lol: :lol: ). Nedokážu pochopit z jakého důvodu došlo k prodeji těch, které jste měli před tím. Ale tomto se s Vámi opravdu nechci přít, jak jsem již napsala nemyslím si, že by to bylo vinnou Vás, nebo TJ Nové Sedlo.
Jelikož jste ve vsém přízpěvku uvedl, že se staráte o děti od 5 - 18 let a zdrama, za což jsme Vám ze sdrce vděční. Reaguji na toto........
Minulý rok jsem volala panu ..., že mému synovi je pět let a že bych měla tedy velký zájem o to, aby hrál fotbal. Bylo odpovězeno, že určitě může hrát, ale až tak od 8 let. Nebudu Vám popisovat jaká situace nastala potom, toho jste si jistě vědom (a to podotýkám, že to bylo čistě protekčně ..... což také nezastírám), ale podstatou zůstává má otázka od kolika je zde tedy možné hrát fotbal.
Doslechla jsem se, že letos nastanou změny a dva velice ochotní tatínkové, by měli tyto 5ti leté zájemce vést. Pokud se něco takového opravdu chystá, jedině dobře. Pro ty nejmenší tady opravdu moc velký výběr totiž není. A pokud nechcete, aby se Vaše dítko poflakovalo po sídlošti musí se dojíždět.
Moc děkuji za odpověď a ještě jsem chtěla podotknout, že pokud by do budoucna byl nějaký problém, aby můj syn (ať už jeden nebo druhý) hrál fotbal, tak to pochopím
S přátelským pozdravem Lucie Horváthová
:D

ned 07. bře 2010 18:59:37

Vážená p.Horváthová .Byla jste někdy na hřišti ve starých šatnách ? Asi ne .Já tam chodil před 20 roky a už tenkrát byl stav katastrofální. Ty šatny opravdu byly zapotřebí. Jinak při různých akcích Nám všem jsou k dispozici čisté toalety a to tenkrát nebylo. Upozorňuji nejsem fotbalista :roll:

ned 07. bře 2010 19:30:20

Vážený pane,
máte naprostou pravdu ve starých ani v nových šatnách jsem nikdy nebyla. Staré šatny jsem naštívila, když už byly vyklizeny.
Podstatou této diskuze je to, že na tom co se odehrálo již nikdo nic nezmění. A já nezastírám, že mi celá ta věc přjde víc než podivná. Osobně nemám představu kolik by stála rekontrukce tamtěch a jestli by to bylo dražší než ty co se postavily (což asi ne). A od foblistů se proslíchá, že tyto nové nejsou nic moc, což já samozřejmě nechci a nemohu posoudit - asi je to věc názoru.
Takže pokud bylo podstatou věci prodat staré za pár kaček a postavit nové za velký peníz, tak se dílo povedlo ........ jak moc je to úspěšné ať posoudí jiní.
Já jen říkám, že s tím nesouhlasím a že se mi to nelíbí. Ale je to jen můj osobní názor na, který mám nárok jako každý.
V žádném případě to neznamená, že je to něco proti TJ nebo fotbalistům, jak jsem již psala.
A já také nejsem fotbalistka
Přeji pěkný večer ;)

ned 07. bře 2010 21:18:52

A vy myslíte že se někdo obohatil na těch cihlách z oněch starých šaten :D Neblázněte.

ned 07. bře 2010 21:46:37

Samozřejmě, že na to mám nějaký názor, a přitom mě napadají otázky.......... mají ty nové šatny tu cenu, která se za ně zaplatila. Jsou vyhovující a byly, byty přiděleny spravedlivě atd
Není v mém úmyslu tady někoho napadat zda-li se obohatil či ne nebo zde rozpoutat boj, který stejně nemá vůbec žádny smysl. Já totiž nemám zájem to nějak řešit. Je to jen reakce na Váš dotaz, zdali jse se nezbáznila. (Odepisuji i přes vědomí, že mě tady velmi brzy nějaká dobrá duše ukamenuje).

V podstatě mi ani nepřísluší něco takové hodnotit, na to jsou zde jiní. Jsou to takové bezpředmětné otázky, které mě napadají.

Pokud na 100% plní fukci, ke treré byly vystavěny, jedině dobře.

Jelikož Vy jste mi vše naprosto vyjasnil, za což Vám děkuji, prosím berte moji odpověď za konečnou, jelikož můj dotaz směřoval k tomu od kolika let se zde hraje fotbal. A psal jsem, že se o to nechci přít.
Děkuji za pochopení.
S přátelským pozdravem Lucie

ned 07. bře 2010 23:27:08

Vážená Paní Horváthová a jiní.Fotbal lze v našem oddílu zatím provozovat od 6 let.Oficiální soutěž pak mohou hrát děti od 7 let a víše.Zatím se nenašel nikdo ochotný starat se o mládež od 5 do 7 let.Tato kategorie potřebuje na určitý počet děti určitý počet trenérů.Vím,že se mi od letošního léta nabídli dva nejmenovaní trenéři.Zda se však tato věková kategorie zprovozní není známo.Ke starým kabinám na fotbalovém hřišti se vyjadřovat nemínim,protože jsem se tam v plísni a katastrofálním stavu musel od 7let do 33let převlíkat.Jsem velice rád za sedelské mladé hráče,nebo děti,že nemusí trpět,jako my dříve narozený.S pozdravem pan Suchý.

pon 08. bře 2010 16:03:18

Pane Polák,zjistil jsem že nedáte pokoj vašemu bytovému výboru,ale vy už začínáte rejpat i do TJ,myslím si že kdyby jste si našel práci jako každý chlap a neválel se doma tak nemáte čas pomlouvat TJ,moc se nudíte tak přiložte ruku k dílu a pomáhejte uklízet třeba město,

úte 16. bře 2010 15:49:25

pane přspivateli Radku,máte několik měsíců mylné informace již podruhé jsem byl společenstvím zvolen místpředsedou společenství vlastníků ,a k tomu válení se,no neválím se mám dost práce a hlavně jsem v DŮCHODU. A nevím kde jste vzal že se navážím do TJ,přečtěte si pořádně můj příspěvek ( je první ) tam o TJ není ani slovo to celé zbytečně rozpoutal předseda TJ. To se ale již dávno vysvětlilo .Myslým si že je zbytečné znovu vířit vášně.

úte 16. bře 2010 20:08:10

ještě mi nedá napsat dodatek: jestli s tím úklidem města jste měl konkrétně něco na mysli ,tak buďte ujištěn že by mě tato práce vůbec nevadila,ale mohlo by se stát ,že jako důchodce bych zabral procovní místo třeba právě pro vás.

úte 16. bře 2010 21:41:20
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další